kingpincooling.com

Go Back   kingpincooling.com > Overclocking & Benching > Shamino's Lair...

Shamino's Lair... The one, the only, the master; Shamino...

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 03-23-2012, 11:09 AM
cleitonschenckel's Avatar
cleitonschenckel cleitonschenckel is offline
Ambient
 
Join Date: Jun 2011
Location: Brazil
Posts: 20
Default

Hi Shammy, the traditional modd would be the way I described in the picture below??

I understand the modd by Shammy would be what I describe in the image below:



(((The two blue wires on the left side of the photo are ocp modd, I forgot to write the name)))

Please correct me if I'm wrong ... Sorry for the bad english!!!
__________________
Sorry for my bad english I'm from Brazil

Last edited by cleitonschenckel; 03-23-2012 at 11:15 AM.
Reply With Quote
  #12  
Old 03-23-2012, 01:13 PM
hiwa's Avatar
hiwa hiwa is offline
Dry Ice
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 275
Default

Quote:
Originally Posted by ME4ME View Post
I hope AMD remove tesselation option.

3d11 is supposed to run with tesselation, so makes no sense to run without.
would be nice but NV will add tesselation just to beat ati scores i guess


thanks for share shammy, seems not a funny card 7970 matrix should be the nice toy for now.
Reply With Quote
  #13  
Old 03-23-2012, 06:04 PM
Gatman Gatman is offline
Evil kid
 
Join Date: Aug 2009
Location: Hillsboro, OR
Posts: 315
Default

Quote:
Originally Posted by Shammy
If u know CBB mod let me know
I get it, it's opposite day, right?
__________________
Quote:
Originally Posted by 3oh6 View Post
the results thread is incoming within the hour...unless another flock of my overclocking groupies show up to my palatial mansion
Reply With Quote
  #14  
Old 03-25-2012, 08:45 AM
rbuass rbuass is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 161
Default

@cleitonschenkel
Following the sama way to HD 7970, I suppose that we can take a 5 Kohm to change voltage, but I am not sure thats right.
Now with the way in your pic, I am a lit bit more confused... lol
__________________
Reply With Quote
  #15  
Old 03-25-2012, 12:39 PM
TiN's Avatar
TiN TiN is offline
Happy engineer
 
Join Date: Jan 2010
Location: Taipei
Posts: 1,217
Send a message via ICQ to TiN Send a message via Skype™ to TiN
Default

That pic seems 99% incorrect
__________________
Reply With Quote
  #16  
Old 03-25-2012, 05:54 PM
rbuass rbuass is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 161
Default

Better....
What about to use only the 5Kohm resistor to change VGPU?
__________________
Reply With Quote
  #17  
Old 03-27-2012, 09:28 AM
slapmehard slapmehard is offline
Sub-Ambient
 
Join Date: Mar 2012
Location: New Jersey
Posts: 62
Default

hotwire mod working ok thanks.
NO ocp/ovp mod 1.33ish -12 set ok so far,i hope it does not stink up my house.
Reply With Quote
  #18  
Old 03-27-2012, 12:57 PM
0skill's Avatar
0skill 0skill is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 123
Default

Quote:
Originally Posted by cleitonschenckel View Post
Hi Shammy, the traditional modd would be the way I described in the picture below??

I understand the modd by Shammy would be what I describe in the image below:



(((The two blue wires on the left side of the photo are ocp modd, I forgot to write the name)))

Please correct me if I'm wrong ... Sorry for the bad english!!!

you need to connect the red wire to fixed 5k VR or 5k resistor from the resistor to gnd
and the green wire to 1k VR and secound wire direct to gnd

than will it work as it should

Last edited by 0skill; 03-27-2012 at 03:16 PM.
Reply With Quote
  #19  
Old 03-28-2012, 11:28 PM
rbuass rbuass is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 161
Default

that's what I understood about the mod...
But I understand that 5KOhm to change the voltage (because is a hot wire point),..., and 1KOhm do not need to touch and keep at 1KOhm.
Please let me know if is right.

Thanks
__________________
Reply With Quote
  #20  
Old 03-29-2012, 06:16 PM
cleitonschenckel's Avatar
cleitonschenckel cleitonschenckel is offline
Ambient
 
Join Date: Jun 2011
Location: Brazil
Posts: 20
Default

Thanks everyone for the clarification and information !!!
__________________
Sorry for my bad english I'm from Brazil
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:19 PM.

Contact Us - www.kingpincooling.com - Archive - Top
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.