kingpincooling.com

Go Back   kingpincooling.com > Overclocking & Benching > Shamino's Lair...

Shamino's Lair... The one, the only, the master; Shamino...

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 04-27-2012, 10:09 AM
SoF's Avatar
SoF SoF is offline
Sub-Zero
 
Join Date: Sep 2009
Location: c:\windows\
Posts: 128
Default

Quote:
Originally Posted by Shammy View Post
heheh micron D9GTRs LN2 & 2.4v

YARLY! 7-6-5 still gotta love it - 1200
...have some old, very rare selected d9gtr mushkin laying somewhere here...you are teasing way too much on ram these days shammy
__________________
Reply With Quote
  #22  
Old 04-27-2012, 02:20 PM
l0ud_sil3nc3's Avatar
l0ud_sil3nc3 l0ud_sil3nc3 is offline
Sub-Ambient
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 79
Default

this is the memory tweaking platform for sure, great job Shammy and Andre.
Reply With Quote
  #23  
Old 04-27-2012, 02:57 PM
StrategosSan's Avatar
StrategosSan StrategosSan is offline
Ambient
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 49
Default

Impressive RAM numbers there very well done guys
Reply With Quote
  #24  
Old 04-27-2012, 04:32 PM
slamms's Avatar
slamms slamms is offline
Sub-Ambient
 
Join Date: Sep 2009
Location: Russia, Moscow
Posts: 59
Send a message via ICQ to slamms Send a message via Skype™ to slamms
Default

Some our results!

Setup
Intel Core i7-3770K retail
ASUS Maximus V Gene
ASUS HD 7970 DirectCU II
G.Skill RipJaws 2x2 Gb
Corsair AX 1200
Corsair F80

211 080 marks #1 World Record in 3DMark03 single GPU with 6660 Mhz for CPU and 1720/1880 MHz for GPU.



524 423 marks #2 in AquaMark3 with 6660 MHz for CPU and 1700/1880 Mhz for GPU.



65 385 marks #2 in 3DMark05 with 6660 MHz for CPU and 1620/1820 Mhz for GPU (quick run)



5.282 s in Super Pi 1M on 6800 MHz for CPU



More details on OCLab.ru
__________________
Reply With Quote
  #25  
Old 04-28-2012, 02:41 AM
FlanK3r's Avatar
FlanK3r FlanK3r is offline
Ambient
 
Join Date: Jul 2011
Location: Czech Republic
Posts: 23
Send a message via ICQ to FlanK3r
Default

Nice slamms!
__________________
AMD Athlon 3000+, Athlon 3200+, X2 4600+ EE, AMD Phenom II x2 550 BE,2x x4 965 BE, 970 BE, 975 BE, 980 BE, 1090T BE, 1100T BE, AMD A8-3850, AMD A8-3870K, 2x AMD FX-8150, 2x AMD FX-8120, Intel core i7 2600K, core i7 980x, Intel core i7-3930K, Intel core i7-3770K, some A-Data kits, some Gskill kits (up to 2400), Kingston kits (up to 2400), Corsair Dominators GT (2000), some CPU coolers, some motherboards,some PSUs, ATI/AMD x1600xt, x1950pro, HD3870, HD4870, HD5770, HD6870, 7870 SF3D LN2 POTs.....
Reply With Quote
  #26  
Old 04-28-2012, 06:34 AM
Xtreme Addict's Avatar
Xtreme Addict Xtreme Addict is offline
PURE
 
Join Date: Jun 2011
Location: Warsaw, Poland
Posts: 268
Default

Strong retail
__________________
Master Overclocking Arena MOA 2009 POLAND #3
Gigabyte Open Overclocking Championship GOOC 2010 POLAND #2
Master Overclocking Arena MOA 2010 POLAND - NOT ORGANISED
ASUS Polish Overclocking Championship 2010 #1
Master Overclocking Arena MOA 2011 POLAND - NOT INVITED
HWBOT Country Cup 2011 - POLAND! #1
Master Overclocking Arena MOA 2012 EMEA FINALS - #1
Master Overclocking Arena MOA 2012 WW FINALS - 7
Reply With Quote
  #27  
Old 04-29-2012, 04:53 AM
splmann splmann is offline
Ambient
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 41
Default

I got my second CPU 3770K . But with this Cpu i cant run my memorys as good as with my 3570K . If i set 2400 Mhz for the Mem i got Postcode 23 with Aircooled CPU and Singlestage . I tested with two Boards M V and Deluxe . Any sugestions ?
Reply With Quote
  #28  
Old 04-29-2012, 05:33 AM
teurorist teurorist is offline
Ambient
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 8
Default

an I got postcode 20 rog connect says ram detection fails
is the Bord dead ? I dried it completely re mounted the cooler and nothing changed -> postcode 20
Reply With Quote
  #29  
Old 04-29-2012, 06:14 AM
Andre's Avatar
Andre Andre is offline
PURE
 
Join Date: Aug 2009
Location: Taipei, Taiwan
Posts: 366
Default

23 is about CPU IMC. Intel didn't guarantee every CPU IMC 2400+.
__________________
Reply With Quote
  #30  
Old 04-29-2012, 06:21 AM
teurorist teurorist is offline
Ambient
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 8
Default

and 20 ?


I got a solution
throw the Bord away and buy a new maximus 5 gen

Last edited by teurorist; 04-29-2012 at 09:19 PM.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:17 PM.

Contact Us - www.kingpincooling.com - Archive - Top
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.